У фокусу наших напора

Картонска амбалажа

Све на једном месту

Комплетна
Понуда

Картонска амбалажа је неизоставни део свакодневног живота.

Наша мисија је јасна:

производња квалитетних картонских амбалажа по приступачној цени и по мери корисника.

У понуди имамо широку палету картонске амбалаже. Од транспортних кутија преко рекламних амбалажа па све до картона који се користе у индустрији али и у кућним условима. Било да вам је потребна кутија за паковање ствари, промо бок или картонске табле, ми то имамо! Или можемо да направимо.

Ако немамамо - направићемо

Картонска амбалажа за све намене

Комерцијална амбалажа

Потребна Вам је модерна и кавлитетна амбалажа за Ваш производ? На правом сте месту. Производимо комерцијалну амбалажу за све намене. Промо кутије за разну робу, пића, прехрамбене производе, поклон пакете и све што замислите.

Транспортна амбалажа

Транспортна амбалажа се користи свакодневно и ми се трудимо да Вам те свакодневне послове олакшамо у што већој мери. У понуди имамо кутије за паковање ствари и робе у свим величинама, картоне за заштиту ствари и предмета, као и за индустријску употребу. Целокупан асортиман може да буде брендиран и самим тиме јединствен за Вашу фирму.

Рекламни картони

Рекламни картони се све више користе као панои и рекламне табле управо због својих карактеристика. Лако се транспортују, лако се постављају и ценовно су далеко јефтинији од металних конструкција. Рекламни картони су уједно и еколошки прихватљивији од метала и пластике.

Наш тим стручњака Вам је на располагању од идеје до финалног производа

План акције

Лако као
1 - 2 - 3

Наш тим стручњака је са Вама на сваком кораку, бринемо се о томе да Ваша замисао буде изведена према Вашим жељама. Наши комерцијалисти ће Вас саслушати и направити план рада на основу Ваше идеје.

Када се усагласе сви елементи производимо и испоручујемо тражену робу у најкраћем временском периоду. Контактирајте нас и проверите зашто наши клијенти остају код нас дуги низ година.

01

Идеја

Не треба да се оптерећујете техничким детаљима, ми смо ту да све склопимо.

02

Производња

Не постоји оно што не можемо да направимо, постоји само оно што још нисмо направили.

03

Испорука

За наше клијенте смо обезбедили доставу на жељену адресу.

Наша снага је у нашим партнерима

Проверите зашто већ тридесет година константно стичемо нове пријатеље, ширимо круг клијената и зашто сви наши клијенти остају код нас.