Бринемо о животној средини

Рециклажа

По многим светским критеријумима

Будућност
Пословања

Откуп и рециклажа картона је процес који се природно наметнуо на основу наше основне делатности.

У жељи да помогнемо очувању животне средине у рециклажни поступак смо увели и рециклажу пластике, стакла, алуминијума као и других врста папира.

Наша мисија је да искористимо потенцијал рециклаже и уједно подигнемо свест о бенефитима рециклирања јер у томе видимо будућност пословања. Поред картона и папира бавимо се и рециклажом пластике, стакла, лименки…

Превоз и откуп

Секундарних сировина за рециклажу

Предности рециклаже

Рециклажа дефинитивно и доказано има огромних предности по животну средину. Рециклирањем се, пре свега, спречава да оргомна количина отпада заврши на депонији на којој отпад не може бити поново искоришћен.

Депоније не само да су отровне по животну средину, већ дефинитивно нарушавају и лепоту градова и места у којима се налазе.

Такође, отрови које ђубре испушта у ваздух и воду могу бити редуковани повећаним обимом рециклирања.

Рециклирањем се штеди и обим енергије који се свакодневно троши на производњу нових материјала.

Рециклажа је добра и зато што чува природне материјале (дрво, сировине, минерале..) некоришћењем нових, већ обнављањем старих материјала.

Код рециклаже су сви на добити, а на тај начин заједнички чувамо природу.

Уместо да плаћате одношење

Наплатите
Отпад

Вршимо откуп секундарних сировина. Све што бисте иначе морали да платите да Вам неко однесе ми можемо да откупимо од Вас и на тај начин можете да претворите трошак у зараду. Можемо да вам понудимо и превоз секундарних сировина са Ваше локације. На тај начин све препуштате нама, а од тога имате и зараду.

Све врсте папира, пластике, стакла и алуминијума код нас кроз поступак рециклаже добијају нови облик и функцију. Процес рециклаже поред свих очигледних користи за животну средниу доноси и финансијске бенефите и продавцима и прерађивачима.

01

Откуп

Претворите трошак у зараду. Позовите нас и информишите се о ценама и начину преузимања секундарних сировина за рециклажу.

02

Рециклажа

Процес рециклаже се обавља на савременим машинама које не загађују животну средину а користе максимум сировине која се рециклира.

03

Производња

Рециклиране сировине се користе у даљој производњи. Наравно, рециклиране сировине се не користе за производе који долазе у директан додир са храном.

Наша снага је у нашим партнерима

Проверите зашто већ тридесет година константно стичемо нове пријатеље, ширимо круг клијената и зашто сви наши клијенти остају код нас.